Nieuws

Indeling Jeugdtraining 2021 29 dec 2020

De indeling voor de trainingen 2021 zijn bekend. Het was weer even een gepuzzel ivm de opgegeven verhinderingen en de grootte van de groepen, maar we zij er weer aardig aan uitgekomen.
Klik hier voor de indeling .
We beginnen weer op 4 januari 2021. 
Fijne jaarwisseling en een gezond en sportief 2021 gewenst.
Lees meer..

Jeugdcompetitie 2021 27 nov 2020

Het is weer tijd om in te schrijven voor de jeugdcompetitie 2021.
Klik snel op onderstaande link als je je nog niet ingeschreven hebt en wel wil meedoen:
https://forms.gle/wJwNEwSwCkWLMizF7
Kinderen die op Rood en Oranje spelen, hebben een aparte mail hierover gehad
Lees meer..

Jeugdtraining 2021 27 nov 2020

Het is weer tijd om in te schrijven voor de jeugdtrainingen 2021.
Klik snel op onderstaande link als je je nog niet ingeschreven hebt en wel wil trainen:
https://forms.gle/GP1h9kQcuTZ4SiYo7
Lees meer..

Dubbelen en trainen met 4 per baan mag weer 18 nov 2020

Onderstaand overgenomen van de KNLTB
Het kabinet heeft gisteravond bevestigd dat de extra maatregelen van de afgelopen 2 weken vervallen vanaf donderdag 19 november. Dat betekent dat de maatregelen zoals bekend gemaakt op 13 oktober weer gaan gelden, sportkantines blijven gesloten, amateursportwedstrijden zijn verboden en de maximale groepsgrootte is 4 personen. Dubbelen en trainen met maximaal 4 spelers per baan is weer toegestaan.
De maatregelen in de strijd tegen het coronavirus hebben.. Lees meer..

Vrijwilligers NTC '72 bedankt! 14 nov 2020

Vrijwilligers, ze zijn onmisbaar. Staan dag en nacht klaar. En zetten zich met hart en ziel in voor de goede zaak. Dat doen ze met veel liefde, aandacht en gedrevenheid. Zonder er direct een geldelijke beloning voor terug te verwachten.
Vandaag stond onze jaarlijkse vrijwilligersavond gepland. Deze altijd gezellige middag/avond kan helaas niet doorgaan. Het bestuur heeft daarom besloten al onze 69 vrijwilligers komende week een bedankje aan te bieden.
Vrijwilligers NTC’72 BEDANKT!!!
2020 een.. Lees meer..

Banenvervanging update 11 nov 2020

Op 18 juli 2019 hebben we een eerste gesprek met de gemeente gevoerd over de noodzaak van spoedige vervanging van de tennisbanen.
Aanleiding hiervoor was de slechte toestand waarin de banen zich bevonden, en een rapport van de KNLTB welk in 2015 reeds meldde dat uiterlijk in 2020 de tennisbanen vervangen zouden moeten worden. Niet tijdige vervanging zou de kans op blessures verhogen, en zou het risico met zich meebrengen dat de KNLTB de banen afkeurt voor het spelen van competitie, met alle.. Lees meer..

Dubbelspel wederom niet toegestaan 09 nov 2020

Beste tennisleden,
Zoals al medegedeeld door de corona/covid-19 update van de regering, is dubbelen niet meer toegestaan. Klik hier voor alle van kracht zijnde maatregelen.  We hopen dat de maatregelen effect zullen hebben opdat dubbelen snel weer toegestaan zal zijn!
Met sportieve groet,
Het bestuur.
Lees meer..

Dubbelen 19 okt 2020

Beste tennisleden,
Dubbelen De gemeente Nederweert heeft vanmiddag besloten om het dubbelen bij NTC’72 toe te staan om méér in de pas te lopen met de ons omliggende gemeenten. Zoals uit meerdere protocollen blijkt, moet bij het sporten van 18+ers de afstand van 1,5 meter in alle gevallen gehandhaafd worden bij een groepsgrootte van maximaal 4 personen.
De gemeente heeft ons opgeroepen om dat in de praktijk echt te gaan controleren en doeltreffend naar de leden op te treden als daaraan geen.. Lees meer..

Corona update 15 okt 2020

Beste tennisleden,
Het kabinet heeft extra maatregelen aangekondigd om de snelle stijging van het aantal coronabesmettingen een halt toe te roepen. De horeca moet sluiten, de maximale groepsgrootte wordt teruggebracht en amateursportwedstrijden zijn verboden. Dat maakte minister-president Rutte dinsdag 13 oktober bekend. Het zijn harde maatregelen, maar noodzakelijk in de bestrijding van het coronavirus. De maatregelen zijn op woensdag 14 oktober ingegaan en gelden voorlopig voor de komende 4.. Lees meer..

Rabo ClubSupport 05 okt 2020

Beste tennisleden,
Ook dit jaar doet onze vereniging weer mee aan de Rabo ClubSupport Campagne van de Rabobank Weerterland en Cranendonck. Heb jij een rekening en ben je lid van de Rabobank, dan mag je stemmen.
In deze tijd is deze extra support urgenter dan ooit.
Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport. Door in te loggen in de app of op Rabobank.nl kun je via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ klikken op Rabo ClubSupport en gaan stemmen. We staan.. Lees meer..
01-10-2020 - Henk Altena in het zonnetje gezet
29-09-2020 - Nieuwe Coronamaatregelen
28-09-2020 - 5-Dorpen Dubbeltoernooi
21-09-2020 - Wie wordt het 400e lid van NTC ’72?
06-09-2020 - Diverse mededelingen

Bekijk archief..