Nieuws

Clubkampioenschappen 2018 11 sep 2018


Clubkampioenschappen
De afgelopen 2 weken is er weer gestreden om het kampioenschap in de dubbel en mix. Een mooie zonnige finaledag met spannende wedstrijden zorgde voor een mooie afsluiting van 2 sportieve en gezellige weken. Wij feliciteren alle kampioenen met hun prachtige overwinning!
Uitslagen finales:
Dames B: Rose-Anne Feijen/Audrey Reijnders – Anouk Goldenbeld/Will Keursten 6-3 7-5 Heren A: Frank Vermeulen/Mark Crommentuijn – Martijn Bours/Maurice Smits 6-4 6-4 Heren B: Ger van.. Lees meer..

Jubilarissen 2018 11 sep 2018


Jubilarissen
Op zondag 9 september zijn de jubilarissen tijdens de afsluiting van de clubkampioenschappen in het zonnetje gezet. De heer Jan Palmen, Lee Timmermans en Wim van der Vleuten zijn al 40 jaar lid van de tennisvereniging. De heer John Bruynaers, Berend Jan Goldenbeld, Tjeu Kneepkens, George Ronken en mevrouw Nel Ronken-van Bussel zijn al 25 jaar lid. Helaas waren een aantal jubilarissen verhinderd. Uiteraard ontvangen zij ook nog een mooi passend jubileumgeschenk. Het bestuur is.. Lees meer..

Ouder Kind Toernooi 17 aug 2018

Op zondag 19 augustus van 10.00 tot 13.00 uur zijn alle 6 de banen bezet ivm het Ouder Kind Toernooi
Lees meer..

Cranendonck competitie 09 aug 2018

Beste tennissers,
Met de zomer en misschien nog wel een vakantie in het verschiet heb ik weer een berichtje ontvangen van Jan Hulsbosch uit Maarheeze (organisator van de Cranendonck competitie) en kan jullie het heugelijke nieuws brengen dat de Cranendonck wintercompetitie 2018-2019 ook komend jaar weer doorgaat. Laat even weten of jullie weer van de partij zijn en geef je op via de mail (theclageleijns@gmail.com) onder vermelding van je naam, je teamgenoten en categorie DD-GD of HD.Heb je dit.. Lees meer..

Pinnenlandtoernooi 26 jul 2018

PINNENLAND 2018 TENNIS-TOERNIER 28 Juli van start
Pinnenland 2018 (36ste editie) steht dit jaar in het teken van het Oktoberfest. Aankomende zaterdag (28/7) ist die aftrap van dit grote evenement op sportpark De Bengele in Nederweert, met meer als 190 Spieler, en de afgelopen jaren meer als 2000 bezoekers. Door de grote aantallen zijn er dit jaar 60 wedstrijden meer als de afgelopen jaren en worden er 4 banen in Ospel ingezet op dinsdag en donderdag om alle Spiele in te kunnen plannen.
Hoofd.. Lees meer..

Sport- en Recreatiezone Nederweert 19 jul 2018

Op 12 juli vond er een Informatiemarkt plaats over de plannen voor het sportpark de Bengele , in de plannen genoemd "Sport- en Recreatiezone Nederweert" aangezien het niet alleen het sportpark omvat, maar ook de plannen voor het park "de Uijtwijck".
Een groot aantal aanwezigen heeft in de kantine van voetbalvereniging Merefeldia vernomen wat de conceptplannen inhouden en wat tot nu toe de stand van zaken is. Aan de hand van beeldmateriaal heeft het bedrijf CroonenBuro5, dat het.. Lees meer..

Bardiensten Pinnenlandtoernooi 17 jul 2018

Beste leden,
Ondanks onze eerdere oproep zijn de bardiensten voor de week van het Pinnenlandtoernooi nog steeds niet gevuld!!Willen we als club de deelnemers, en dat zijn er inmiddels al bijna 160, op de juiste wijze ontvangen, hebben we vrijwilligers nodig die de bardiensten op zich nemen.De omzet van het Pinnenlandtoernooi draagt mede bij aan het financieel gezond houden van onze vereniging.Dus... geef je op via de bardienstplanning, de club app op je telefoon, via een email naar.. Lees meer..

Ouder Kind Toernooi 04 jul 2018

Ook dit jaar organiseren wij een fanatiek en gezellig ouder-kind toernooi. Zie uitnodiging in de bijlage van deze mail. Deze activiteit vindt plaats op: Zondag 19 augustus van 10.00 uur tot ongeveer 13.00 uur.
Vraag meteen je vader, moeder, opa, oma, oom, tante, buurmeisje, oppas, om samen met jou gezellig een paar dubbelwedstrijdjes te tennissen. Ze hoeven geen lid te zijn van onze tennisclub en hoeven niet te kunnen tennissen. De enige voorwaarde is, dat je partner 18 jaar of ouder.. Lees meer..

Bardienstplanning 02 jul 2018

Vanaf deze week is het niet meer mogelijk om via het inloggen op deze website de oude bardienstplanner te gebruiken. De KNLTB heeft enige tijd geleden besloten geen gebruik meer te maken van het oude afhangbord en kiest hiermee voor het gemak van de mogelijkheden die de huidige mobiele telefoons bieden. Voor het inplannen en raadplegen van de bardiensten kan gebruik worden gemaakt van de KNLTB Club App, waarvan iedereen een bericht heeft ontvangen om deze te installeren. De nieuwe wijze.. Lees meer..

KNLTB Club App 26 jun 2018

Vanaf heden 26-06 kan gebruik worden gemaakt van de KNLTB Club app. Om alle leden hierover te informeren is een email verzonden met daarin een uitnodiging om de app te gaan gebruiken en hiervoor een eigen wachtwoord aan te maken. De app kan straks gebruikt worden voor het inplannen van bardiensten en verkrijgen van informatie over onze vereniging. Na verloop van tijd zal bekeken worden welke verdere  gebruiksmogelijkheden bij onze club passen.
Het bestuur.
Lees meer..
08-05-2018 - DJK 2018
25-04-2018 - Concept Notulen ALV
25-04-2018 - In memoriam Piet Franssen
02-04-2018 - CK Enkel 2018
12-03-2018 - Vrijwilligers in actie tijdens NL Doet