Nieuws

Algemene ledenvergadering 5 juni 2020 25 mei 2020

Beste leden,
Op vrijdag 5 juni 2020 vindt om 19.30 uur onze jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. Deze zou in maart plaatsvinden, maar is vanwege de corona restricties uitgesteld.
Teneinde zoveel mogelijk leden de mogelijkheid te geven de ALV bij te wonen, vindt de ALV niet in ons paviljoen plaats, maar in De Pinnenhof. In de Pinnenhof en aangrenzende ‘Cocon’ lokalen kunnen we maximaal 60 leden ‘corona-proof’ laten deelnemen. We zitten niet allemaal bij elkaar in één ruimte, maar.. Lees meer..

We mogen weer dubbelen 20 mei 2020

Beste tennisleden,
Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet gisteravond heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis en padel versneld te versoepelen. De gemeente Nederweert heeft ons hier zojuist al goedkeuring voor verleend.
Spelers mogen vanaf nu ook dubbelen, 4 spelers op een baan bij tennis, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt. De overige richtlijnen blijven van toepassing, zoals vooraf online een baan reserveren. Dit betekent dat er reserveringen kunnen worden.. Lees meer..

Tennis met coronarestricties 13 mei 2020

Beste tennisvrienden,
Maandag is door de gemeente Nederweert, als regiehouder ‘coronarestricties’, goedkeuring verleend aan NTC ’72 om, in navolging van het tennis voor jeugd t/m 18 jaar, ook het tennis voor senioren (18+) weer te starten.
Op de eerste avond werd er al volop gebruikgemaakt van de banen, voor trainingen, en voor recreatief tennis. Een genot te zien dat er weer ‘reuring’ is op ons tennispark!
De gemeente is niet alleen regiehouder, maar zal ook controleren of de restricties worden.. Lees meer..

Vitaal Verenigen Sportquiz 11 mei 2020


Doe mee met de Vitaal Verenigen Sportquiz met topsporters in hoofdrol
Vanwege de coronamaatregelen moesten we onze hun sportdeuren en -velden gesloten houden. Veel leden zitten nog altijd thuis en moeten onze club lange tijd missen. Daar moet verandering in komen volgens de verenigingsondersteuners van Sport Nederweert. “We hebben samen met veel bekende (oud)topsporters de Vitaal Verenigen Sportquiz ontwikkeld. Vrijdag 15 mei is het zover en wordt de sportkennis van sportend Nederland op de.. Lees meer..

We mogen weer! 09 mei 2020

Beste tennisvrienden,
Goed nieuws!
Ook 18+ leden mogen weer tennissen!
Nog niet zoals we gewend waren, en met inachtneming van alle coronabeperkende maatregelen, maar het begin is er!
Tennistrainingen worden per maandag a.s. weer hervat. Frank Vermeulen zal hiertoe alle cursisten benaderen.
Recreatief tennis mag, met ingang van maandagavond a.s. weer opgestart worden.
Voorwaarden zijn:
Notie nemen van coronabeperkende maatregelen, en deze strikt naleven (zie bijlage) Alléén enkelspel Alléén.. Lees meer..

Tennis voor NIET-leden tm 18 jaar 03 mei 2020

Ben je maximaal 18 jaar, het binnenzitten beu, en wil je weer lekker -coronaproof- bewegen? Dat kan! 
NTC ’72 stelt, voorlopig tot 20 mei, zijn tennisbanen gratis beschikbaar voor alle Nederweerter jeugd t/m 18 jaar.
Bovendien kun je, net als anders, gewoon gratis proeftennistrainingen volgen!
De afgelopen dagen heeft NTC ’72 de trainingen en het recreatief tennis voor leden t/m 18 jaar weer hervat. Hierbij moeten we aan strenge corona protocollen en richtlijnen voldoen, opgesteld door.. Lees meer..

Update: Jeugd tot en met 18 jaar 01 mei 2020

Goed nieuws!!!!!
Vanaf morgen 2 mei mogen alle leden tot en 18 jaar weer vrij tennissen. Dit mag onder voorwaarde dat het georganiseerd is en onder begeleiding.
Tennissen kan voorlopig alleen nog even tijdens de volgende uren (en 13 t/m 18 jaar alleen enkelspel, dus geen dubbel)
maandag tussen 16:00 en 21:00 uurdinsdag tussen 16:00 en 21:00 uurwoensdag tussen 16:00 en 21:00 uurdonderdag tussen 16:00 en 21:00 uurvrijdag tussen 16:00 en 21:00 uurzaterdag tussen 12:00 en 21:00 uurzondag.. Lees meer..

Regels mbt Corona op ons park 27 apr 2020

We zijn superblij dat jullie weer mogen tennissen. Zoals aangegeven, we beginnen eerst met het opstarten van de trainingen, daarna komt het vrij tennissen. Wel gelden er natuurlijk hele andere regels dan voorheen. Tijdens het begin van de training zal Frank deze regels met jullie doornemen. We volgen de regels van NOC*NSF en de KNLTB.
We hopen, en gaan er vanuit, dat iedereen deze regels respecteert.
Kinderen t/m 12 jaar:
Ouders mogen de kinderen brengen, maar niet het park opZe lopen via de.. Lees meer..

Update NTC'72 - Jeugdtrainingen, vrij tennis en competitie 22 apr 2020

De maatregelen voor de jeugd t/m 18 jaar zijn versoepeld, gelukkig, jullie kunnen en mogen weer sporten.
Wij gaan er vanuit dat iedereen staat te springen om te gaan tennissen. Trainingen Ondanks de meivakantie, we kunnen toch niet op vakantie, zullen de jeugdtrainingen weer vanaf woensdag 29 april 2020 starten. Dit wordt natuurlijk gedaan volgens de richtlijnen van de overheid, het RIVM en de KNLTB. Concreet:
.. Lees meer..

Tennispark GESLOTEN t/m 28 april 07 apr 2020

Beste leden,
Het kabinet heeft verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus genomen. Ook sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan.
De KNLTB heeft een oproep gedaan aan alle tennisverenigingen om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen.
Dit betekent dat het tennispark GESLOTEN is t/m 28 april.
De maatregelen hebben ook gevolgen voor de Voorjaarscompetitie. De KNLTB gaat.. Lees meer..
19-03-2020 - Update competitie !!
12-03-2020 - NTC '72 en het Coronavirus
11-03-2020 - AFGELAST: CK dubbel/mix
18-02-2020 - Contributie 2020
12-02-2020 - Zomer training

Bekijk archief..