Nieuws

Dubbelen 19 okt 2020

Beste tennisleden,
Dubbelen De gemeente Nederweert heeft vanmiddag besloten om het dubbelen bij NTC’72 toe te staan om méér in de pas te lopen met de ons omliggende gemeenten. Zoals uit meerdere protocollen blijkt, moet bij het sporten van 18+ers de afstand van 1,5 meter in alle gevallen gehandhaafd worden bij een groepsgrootte van maximaal 4 personen.
De gemeente heeft ons opgeroepen om dat in de praktijk echt te gaan controleren en doeltreffend naar de leden op te treden als daaraan geen.. Lees meer..

Corona update 15 okt 2020

Beste tennisleden,
Het kabinet heeft extra maatregelen aangekondigd om de snelle stijging van het aantal coronabesmettingen een halt toe te roepen. De horeca moet sluiten, de maximale groepsgrootte wordt teruggebracht en amateursportwedstrijden zijn verboden. Dat maakte minister-president Rutte dinsdag 13 oktober bekend. Het zijn harde maatregelen, maar noodzakelijk in de bestrijding van het coronavirus. De maatregelen zijn op woensdag 14 oktober ingegaan en gelden voorlopig voor de komende 4.. Lees meer..

Rabo ClubSupport 05 okt 2020

Beste tennisleden,
Ook dit jaar doet onze vereniging weer mee aan de Rabo ClubSupport Campagne van de Rabobank Weerterland en Cranendonck. Heb jij een rekening en ben je lid van de Rabobank, dan mag je stemmen.
In deze tijd is deze extra support urgenter dan ooit.
Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport. Door in te loggen in de app of op Rabobank.nl kun je via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ klikken op Rabo ClubSupport en gaan stemmen. We staan.. Lees meer..

Henk Altena in het zonnetje gezet 01 okt 2020

ACTIEF en SPORTIEF is GEZOND
Dat deze stelling klopt bewijst de 85-jarige Henk Altena maar weer. Als lid van NTC’72 tennist hij diverse uren per week. Daarnaast is hij nog actief als vrijwilliger bij de parkonderhoudsploeg. Zo blijft Henk vitaal.
Voor zijn actieve rol als vrijwilliger op deze leeftijd, werd hij vanmorgen door de voorzitter van het parkonderhoud, en een afvaardiging van het bestuur in het zonnetje gezet. Hopelijk kan hij nog vele jaren blijven tennissen en meehelpen om het park.. Lees meer..

Nieuwe Coronamaatregelen 29 sep 2020

NIEUWE CORONAMAATREGELEN, TENNISWEDSTRIJDEN BLIJVEN MOGELIJK.(onderstaand grotendeels overgenomen van de KNLTB website).
Het kabinet treft opnieuw landelijke maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Om een nieuwe lockdown te voorkomen worden de komende 3 weken de sociale contacten drastisch beperkt. Dat zijn harde maatregelen, die de samenleving en ook de sport hard raken. Maar het is nodig, want veiligheid en gezondheid staan voorop en alleen samen krijgen we het virus onder controle... Lees meer..

5-Dorpen Dubbeltoernooi 28 sep 2020


Lees meer..

Wie wordt het 400e lid van NTC ’72? 21 sep 2020

De Nederweerter Tennis Club NTC’72 is hard op weg om de grens van 400 leden te doorbreken!
Deze mijlpaal wil de club niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Word jij hun 400e lid? Dan verwelkomen ze jou, op 1,5 meter, met open armen. Je krijgt een gratis lidmaatschap voor de rest van het jaar. Ook hoef je geen inschrijfgeld (15 Euro) te betalen. Geef je dus snel op om kans te maken op deze eenmalige eer.
Recreatie en competitie: tennis breidt je sociale netwerk uit
Tennis is een hartstikke leuke.. Lees meer..

Diverse mededelingen 06 sep 2020

Beste leden,


Onderstaand een aantal mededelingen.

Bardienstplanning
Er is een nieuwe bardienstplanning gemaakt. Weer voldoende mogelijkheden om je in te schrijven. Vooral op de competitiedagen hebben we jullie nodig. Wij willen onze gasten toch zeker een goed onthaal bieden. Daarnaast zijn de opbrengsten van de bar voor een groot deel belangrijk voor het voortbestaan van onze vereniging. Dus... laat de vereniging niet in de steek en schrijf je in voor een of meer bardiensten!
.. Lees meer..

Afsluiting inloopavonden en zomerchallenge 17 aug 2020

Zaterdag 5 september 2020 vanaf 15.00 uur. Geef je snel op via de volgende link:
https://forms.gle/Wy8YJY8JJ9qZgNk57

Lees meer..

Winter training 14 aug 2020

Tennisles senioren Winterseizoen NTC'72 De lessen starten eind september / begin oktober en lopen door t/m maart 2021. Trainingslocatie is het park van NTC’72.De cursus betreft 18 lesweken.Er is géén les in de basisschool vakanties en op feestdagen.De lessen worden verzorgd door de trainers van Tennis Time Academy (Frank Vermeulen).Trainingen zijn voor zowel beginners als gevorderden.Als de groepen kleiner zijn dan 4 personen dan wordt de factuur aangepast na overleg met de.. Lees meer..
05-08-2020 - Inloopavonden (vervolg)
15-07-2020 - pin en pinnekes toernooi 2020
07-07-2020 - Thuisblijverstoernooi - week 31
29-06-2020 - Vrijdagavond = Inloopavond
18-06-2020 - Zomerabonnement en openstelling bardienst per 1 juli

Bekijk archief..